Werken op jouw manier als Webdeveloper voor een jong marketingbureau

 • Scherpenzeel
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2400,- en € 4150,- bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris;
 • Een Macbook Pro en iPhone om je werk goed te doen;
 • De kans en de ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling;
 • Gezellige collega’s, een fijn kantoor en regelmatig uitjes zoals een gangendiner of dagje SnowWorld!

Ons verlanglijstje

 • Een relevante en afgeronde opleiding;
 • Werkervaring is mooi meegenomen, maar ook zonder ervaring ben je van harte welkom;
 • Jij bent leergierig, creatief en collegiaal!

Werken bij Jep!, betekent vrijheid, plezier en verantwoordelijkheid in je functie. Ons team is nog klein, waardoor er volop ruimte is om te ontwikkelen en er geluisterd wordt naar jouw ideeën. Jij draagt dus bij aan de groei van Jep! Omdat je betrokken bent bij verschillende verschillende klanten, maar ook de interne processen van Jep!. Heb je hier flink wat te bepalen, met jouw expertise en kennis willen bouwen aan nóg betere websites, advertenties en interne processen.

Het samenbrengen van online marketing en werving dat is Jep! marketing. Wij zijn een jong en nuchter marketingbureau, met een Veluwse no nonsens mentaliteit. Met onze dorpse mentaliteit en oprechte interesse, helpen wij onze klanten online zichtbaar te zijn onder de doelgroep die zij wil aantrekken en overtuigen van hun onderneming. Wij focussen ons op (vacaturemarketing bij MKB-organisaties in de omgeving van Barneveld, waar ons sfeervolle kantoor is gevestigd.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.30
De dag begin je met een kop verse bonenkoffie en een praatje met Anna en Judith. Daarna ontwerp je (met behulp van een functioneel ontwerp gemaakt door Peter), een creatief concept inclusief bedrijfsfilm voor de nieuwe website van een bedrijf in de kranenbouw.
10.00
Het is een mooi ontwerp geworden al zeg je zelf. Kort neem je het ontwerp door met Peter. Na een aantal verbeterpuntjes te hebben doorgevoerd, laat je Peter weten dat het ontwerp klaar staat om naar de klant te sturen.
10.30
Ploeg Montage, een bekende klant van jullie, heeft gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Hier ben je al een tijdje mee bezig. Hier duik je weer in, vol gefocust werk je naar de lunch toe. Hopelijk heb je voor de lunch een door-klikbaar ontwerp klaar staan.
12.00
Je hebt een aantal ontwerpen gemaakt in lijn met de huisstijl. Deze ontwerpen kunnen naar de klant! Nienke heeft je gevraagd 3 nieuwe werkenbij sites te maken. Dit doe je snel nog even voor de lunch. Fijn dat je aan een gedekte tafel kunt aanschuiven.
13.00
Peter komt blij jouw kant op. Het websiteontwerp dat je vorige week hebt opgeleverd voor een hoveniersbedrijf, is goed gekeurd. Er kan gebouwd worden! Dat laat jij je geen twee keer zeggen en je gaat direct aan de slag.
16.00
Aan het einde van de dag maak je nog een aantal aanpassingen op de website voor een nieuwe social ads campagne voor JCB Bouwmachines Midden Nederland. Uiteraard zorg je ervoor dat alles aan de achterkant technisch in orde is, zodat de marketeer alle relevante data met 1 druk op de knop aan elkaar kan knopen.
17.15
De dag zit erop! Op naar huis. Morgen start met samen met Peter met het bedenken van een nieuwe huisstijl voor een installatiebedrijf. Daar kan je nu al naar uit zien!

Tijd voor een bakkie

Hé webdeveloper! Ben jij een proactieve computeraar? Wil je werken bij een jong en gedreven bedrijf met een no nonsens mentaliteit? Herken jij je in het geschetste profiel? En ben je enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via een appje of belletje. We zijn benieuwd naar jou en naar je creatieve ideeën. Uiteraard vertellen we je ook graag meer over Jep! Marketing en onze groei ambitie. Spreken we je snel?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Stefan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Stefan een WhatsApp op 06 38 12 01 37 of mail naar stefan@jepmarketing.nl.