Word Social Media Advertiser: 'specialist in vacaturemarketing!'

 • Barneveld
 • Minimaal 1 jaar ervaring
 • 32-40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2500 en €3600, een MacBook en een iPhone om jouw werk goed te doen
 • Werken met een Zweedse mentaliteit; veel vertrouwen, vrijheid en ontspannenheid
 • Diverse functie waarin je continu schakelt met jouw eigen klanten en je collega’s
 • Een eigen ontwikkelingsplan (POP) waarbij we focussen op jouw groei
 • Ruimte voor verdieping d.m.v. workshops of cursussen
 • Een hecht team, iedere dag een goed verzorgde lunch en regelmatig bedrijfsuitjes!

Ons verlanglijstje

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de marketing
 • Analytisch, creatief en communicatief sterk; dat ben jij
 • Jij kan niet wachten om 4 of 5 dagen aan de slag te gaan!

Werken bij Jep!, betekent vrijheid, plezier en verantwoordelijkheid in je functie. Ons team is klein, waardoor er volop ruimte is om te ontwikkelen en er geluisterd wordt naar jouw ideeën. Jij draagt dus bij aan de groei van Jep! Omdat je betrokken bent bij verschillende opdrachten van A tot Z, heb je veel variatie in klanten en werkzaamheden. Zo sta je ’s ochtends op de bouw bij een klant en zit je ’s middags weer op kantoor. Uiteraard wordt er ook wat afgelachen en gaan we regelmatig wat leuks doen!

Het samenbrengen van online marketing en werving dat is Jep! marketing. Wij zijn een jong en nuchter marketingbureau, met een Veluwse no nonsens mentaliteit. Met onze dorpse mentaliteit en oprechte interesse, helpen wij onze klanten online zichtbaar te zijn onder de doelgroep die zij wil aantrekken en overtuigen van hun onderneming. Wij focussen ons op (vacature) marketing bij MKB-organisaties in de omgeving van Scherpenzeel, waar ons sfeervolle kantoor is gevestigd.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

8.30
Vrolijk loop je de trap op en je ziet dat Carlien en Christy al aan de bar zitten. Vandaag is het dinsdag en dat betekent eerst de dagopening met het team. Je pakt een verse bak koffie, tijd om met elkaar de bijbel te openen.
9.30
We zijn bezig met een reeks over onze bedrijfscultuur en wat de bijbel hierover zegt. Volgende week sluit Karim, een geestelijk leider, aan die met ons dieper ingaat op dit onderwerp. Hierna is het tijd om aan de slag te gaan!
9.45
De bewerkte foto's voor de functie elektromonteur zijn binnen! De campagne kan nu online, daar krijg je energie van. Je had een tof idee en je hebt alle vrijheid gekregen om dit uit te werken! Even de klant bellen om jouw enthousiasme te delen en te vertellen dat de campagne live is.
10.00
Klant blij, jij blij. Tijd om jouw eigen klanten weer te bellen om de lopende campagnes te bespreken. Fijn zo’n wekelijks contactmoment, lekker informeel een relatie bouwen!
11.30
Terwijl je de content aanpast op basis van een klantengesprek komt Justin langs. Dinsdag kipdag! 'Wil je weer een halve kilo kip of ga je eindelijk aan je pens werken?'😜 Nu nog even knallen tot de kip.
12.15
Met z’n allen de benen strekken naar de kipboer. Eenmaal terug zit iedereen aan de bar, kippenpoot in de hand en ouwehoer je lekker mee!
13.00
Tijd om met Stefan naar een inventarisatie te gaan! Jij hebt de fotograaf en klant vorige week al gepland, nu onderweg!
13.30
Wat een vet kantoorpand! Samen met Stefan en de fotograaf bedenken jullie hoe we hier een zieke campagne van kunnen maken. Wanneer de foto's en video's zijn gemaakt, interview jij een medewerker. De ideeën voor unieke content passeren continu je gedachten.
15.15
Eenmaal terug op kantoor deel je hoe vet de locatie was terwijl je een verse kop koffie zet. Je stapt achter je Macbook om verder te gaan met content aanpassen!
16.00
Stefan komt binnen en moet even z’n energie kwijt, hij deelt alle 85 reels die hij de avond ervoor ook al heeft gedeeld in de groepsapp nogmaals. Je went er al aan dat hij de enige is die het leuk vindt. 🤪
16.15
Lekker, de content is weer klaar. De fotograaf heeft doorgewerkt en de lage resolutiebeelden zijn al binnen! Even een selectie maken!
17.00
De selectie is klaar en je hebt samen met Stefan toffe ideeën uitgewerkt om de campagne echt uniek te maken. Tijd om je Macbook in je tas te doen en lekker naar huis te gaan, morgen weer een dag!

Tijd voor een bakkie!

Heb jij de tofste ideeën om vacatures zoals deze nog zichtbaarder te maken op social media? Wij zijn ontzettend benieuwd en horen er graag meer over in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Uiteraard zorgen wij voor een bak goede bonenkoffie en vertellen we je meer over onze werkwijze. Het gesprek is slechts één berichtje verwijderd. Spreken we je snel?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Christy van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Christy een WhatsApp op 06 29 22 33 72 of mail naar christy@jepmarketing.nl.