Volop afwisseling als Online Marketeer bij een groeiend no nonsens bedrijf

 • Barneveld
 • 3+ jaar
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de € 2750,- en € 3750,- op basis van jouw werkervaring
 • Om je werk goed te doen, krijg jij een MacBook pro en de nieuwste iPhone
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van opleidingen en cursussen
 • Iedere dag een goed verzorgde lunch
 • Een gezellig kantoor en regelmatig uitjes zoals een gangendiner of dagje SnowWorld!

Ons verlanglijstje

 • Op jouw CV zien we marketingervaring terug
 • Het schrijven van marketingplannen gaat je goed af evenals het inrichten van social ads campagnes
 • Tot slot ben jij klantgericht, analytisch en doelgericht!

Werken bij Jep! betekent; vrijheid, plezier en verantwoordelijkheid in je functie. Ons team is klein, waardoor er volop ruimte is om te ontwikkelen en er geluisterd wordt naar jouw ideeën. Jij draagt dus bij aan de groei van Jep! Omdat je betrokken bent bij verschillende opdrachten van A tot Z, heb je veel variatie in klanten en werkzaamheden. Zo sta je ’s ochtends op de bouw bij een klant en zit je ’s middags weer op kantoor. Uiteraard wordt er ook wat afgelachen en gaan we regelmatig wat leuks doen!

Het samenbrengen van online marketing en werving dat is Jep! marketing. Wij zijn een jong en nuchter marketingbureau, met een Veluwse no nonsens mentaliteit. Met onze dorpse mentaliteit en oprechte interesse, helpen wij onze klanten online zichtbaar te zijn onder de doelgroep die zij wil aantrekken en overtuigen van hun onderneming. Wij focussen ons op (vacaturemarketing bij MKB-organisaties in de omgeving van Scherpenzeel, waar ons sfeervolle kantoor is gevestigd.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

9.00
Je loopt de trap op en je begroet de collega’s. Het is al gezellig druk! Na een bak koffie verdwijn je achter de computer. Je begint met het maken van een functioneel ontwerp voor de nieuwe website voor een installatiebedrijf.
10.30
Als je het functioneel ontwerp af hebt is het tijd om een doelgerichte social ads campagne in te richten voor JCB Bouwmachines Midden Nederland. Je gebruikt het nieuw gemaakte beeldmateriaal, denkt na over de teksten en richt een goede targeting in.
11.30
Die campagne staat klaar! Nu je toch in Meta bezig bent, check je gelijk de resultaten van de lopende campagnes. Morgen komt een klant bij jullie op kantoor, dus verzamel je een aantal cijfers om te kunnen presenteren.
12.30
Lunchtijd! Het hele team verzamelt zich rond de lunchtafel waar iedere dag een verzorgde lunch klaar staat. Met Peter en Judith klets je over het afgelopen weekend. Na de lunch start jij met het schrijven van een online marketingplan voor Janse & Berkhof. Zij willen meer naamsbekendheid in de regio genereren.
14.30
Samen met Stefan is het tijd om naar een klant in Lunteren te gaan. Het is H. van Ginkel Rietdekkersbedrijf. Zij willen een nieuwe website waarmee ze meer leads kunnen genereren.
16.30
Het was een leuk gesprek bij de klant! Voordat de dag voorbij is, plan jij snel de fotograaf in om foto’s te maken voor een nieuwe website. Met deze foto's kunnen we de website afronden en starten met verschillende social media advertenties.
17.00
De dag zit er alweer op! Morgen heb je de afspraak met een klant om de resultaten tot dusver door te nemen en ga je aan de slag met de inrichting van een e-mailmarketingproces. Dat belooft weer een leuke dag te worden, maar nu lekker naar huis!

Tijd voor een bakkie

Als Online Markteer bij Jep! Marketing ben jij onder andere verantwoordelijk voor de vacaturemarketing van onze klanten. Jij weet dus van wanten als het gaat om het online vermarkten van een vacature. Hoe vind je dat we het doen met deze vacature? Heb jij nog tips of ideeën om een vacature zoals deze online nog zichtbaarder te maken onder de juiste doelgroep? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verfrissende ideeën en horen er graag meer over in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bel je ons?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Peter van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Peter een WhatsApp op 06 12 77 63 63 of mail naar peter@jepmarketing.nl.