Als Ads Specialist sturen op succesvolle campagnes voor een hoge conversie

 • Scherpenzeel
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € ???,- en € ???,- bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris;
 • Een fijn kantoor, een Macbook, iPhone en gezellige collega’s;
 • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden die bij jou en je ambities passen;
 • Lunch op de vrijdagmiddag, borrelen en uitjes zoals een gangendiner of dagje SnowWorld!

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring;
 • Google Ads, Analytics en Meta hebben geen geheimen voor jou;
 • Vrienden en familie beschrijven jou als: analytisch, inventief en klantgericht!

 

Werken bij Jep!, betekent vrijheid, plezier en verantwoordelijkheid in je functie. Ons team is klein, waardoor er volop ruimte is om te ontwikkelen en er geluisterd wordt naar jouw ideeën. Jij draagt dus bij aan de groei van Jep! Omdat je betrokken bent bij verschillende opdrachten van A tot Z, heb je veel variatie in klanten en werkzaamheden. Zo sta je ’s ochtends op de bouw bij een klant en zit je ’s middags weer op kantoor. Uiteraard wordt er ook wat afgelachen en gaan we regelmatig wat leuks doen!

Het samenbrengen van online marketing en werving dat is Jep! marketing. Wij zijn een jong en nuchter marketingbureau, met een Veluwse no nonsens mentaliteit. Met onze dorpse mentaliteit en oprechte interesse, helpen wij onze klanten online zichtbaar te zijn onder de doelgroep die zij wil aantrekken en overtuigen van hun onderneming. Wij focussen ons op (vacaturemarketing bij MKB-organisaties in de omgeving van Scherpenzeel, waar ons sfeervolle kantoor is gevestigd.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.30
Een nieuwe dag staat op het punt van beginnen. Na een bak koffie en een praatje met Stefan, zit jij klaar achter je computer om de lopende social ads campagnes door te nemen. Je analyseert de gegevens en optimaliseert de campagnes waar mogelijk.
10.30
De meeste lopende social ads campagnes die jij in beheer hebt, zijn geoptimaliseerd. Tijd om ook de Google ads campagnes te verbeteren voor Metech en Janse & Berkhof. Twee trouwe klanten!
12.00
Vlak voor de pauze optimaliseer je nog een Google ads en Google shopping campagne. Je wilt natuurlijk zo zichtbaar mogelijk zijn onder de juiste doelgroep.
12.30
Lunchpauze!
13.00
Na de pauze stap je samen met Stefan in de auto voor een salesgesprek om een nieuwe klant binnen te halen. Jullie vragen de behoeften uit en vertellen meer over de dienstverlening. Na het gesprek zet je een plan op voor een nieuwe website en het genereren van leads.
15.30
Het plan ligt bij Peter ter controle, fijn dat vier ogen principe. Nu ga je aan de slag met het inrichten van een dashboard. In dit dashboard kunnen de klanten zien hoe hun ads het doen. De inrichting van het dashboard stem je af samen met de developer.
16.45
Morgen heb je samen met Peter een maandelijks evaluatiegesprek met een klant over de resultaten van de campagne. Deze bereid je nog kort even voor. Daarna stap je op de fiets naar huis!

Tijd voor een bakkie

Zoals genoemd hebben Google Ads, Analytics en Meta geen geheimen voor jou. Jij weet precies aan welke knoppen je moet draaien om een zo hoog mogelijke conversie te genereren. De taal van de marketing spreek jij vloeiend, want de afkortingen ROI, CTR en CPC gebruik jij dagelijks. Wil jij jouw marketingpassie delen met andere gedreven marketeers, ads specialisten en developers? Dan komen we graag met je in contact. Wie weet start jij binnenkort bij ons als Ads Specialist!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Judith van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Judith een WhatsApp op 06 27 35 32 67 of mail naar judith@jepmarketing.nl.