Vrijheid in jouw functie als Accountmanager bij een jong en nuchter marketingbureau

 • Bunschoten-Spakenburg
 • Minimaal 3 jaar ervaring
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2750,- en € 3750,- bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van jouw werkervaring;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en flexibele werktijden;
 • Om je werk goed te doen, krijg jij een nieuwe MacBook en iPhone (AUTO???);
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van workshops en cursussen;
 • Een uitdagende baan bij een jong, groeiend en open bedrijf met een christelijke identiteit;
 • Gezelligheid: een dagje naar het Winterparadijs, een lelijke eenden cross of een etentje met elkaar!

Ons verlanglijstje

 • De afgelopen drie jaar (minimaal), heb jij gewerkt in sales of als accountmanager;
 • Affiniteit met online marketing en/of de uitzendbranche zien we graag;
 • Jij bent sociaal, verzorgd, communicatief en klantgericht!

Het samenbrengen van online marketing en werving dat is Jep Marketing! Wij zijn een jong en nuchter marketingbureau, met een Veluwse no nonsens cultuur. Met onze dorpse mentaliteit en oprechte interesse, helpen wij onze klanten online zichtbaar te zijn onder de doelgroep die zij wil aantrekken en overtuigen van hun onderneming. Met elkaar bedenken we de beste en mooiste campagnes! Wij focussen ons op (vacature) marketing bij MBK-organisaties in de omgeving van Barneveld, waar ons gezellige kantoor is gevestigd.

 

Werken bij Jep Marketing betekent: laagdrempelig, plezier en informeel. Onze organisatie is klein en plat, daardoor zijn de lijnen kort en is er ruimte voor eigen inbreng. Jij draagt dus bij aan de verdere groei van Jep! Onze collega’s krijgen vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen en workshops. We werken we vanuit onze christelijk identiteit: oog de ander, vertrouwen in elkaar en wekelijks een christelijke weekstart. Uiteraard wordt er ook veel gelachen en gaan we regelmatig wat leuks doen!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

7:45
Vandaag starten jullie gezamenlijk op kantoor voor de weekstart. Karim, onze vaste christelijke geleerde, geeft vandaag de weekopening. Na een bak koffie gaan jullie van start!
9:00
Je hebt de mailbox bijgewerkt en vervolgens stap jij in de auto naar een potentiële klant in Amersfoort. Je wordt hartelijk ontvangen! Onder het genot van een bak koffie, vertel je de klant meer over jullie werkwijze.
11:00
Na een rondleiding door de werkplaats van de klant, stap je weer in de auto. Het was een mooi en lang gesprek. Maar deze klant is binnen! Volgende week kom je terug met een collega-marketeer, voor een vacature-inventarisatie.
11:30
Terug op kantoor bel je leads om kennismakingsgesprekken mee in te plannen. Telefonisch weet jij in te zoomen op de pijnpunten en behoeften van de klant.
12:30
Je hebt twee kennismakingsgesprekken bij potentiële klanten ingepland voor volgende week. Tijd voor een welverdiende lunch! Aan de lange tafel eet je goed verzorgde lunch. Stefan maakt weer vieze grappen, maar je bent niet anders van hem gewend. Gezellig!
13:00
Het komende uur houd jij je bezig met relatiebeheer en aftersales! Je belt huidige klanten om te vragen of alles naar wens verloopt en of ze goede resultaten behalen nu campagnes actief zijn. Ook oud klanten worden niet vergeten! Je belt ze om te onderzoeken of er hulpvragen zijn.
14:30
Tijd voor een inventarisatie in Bunschoten! Samen met een marketeer ga je die kant op. Bij de klant bedenk je samen met een fotograaf een plan voor het maken van mooie foto’s. Daarna ga je samen met de marketeer in gesprek met een medewerker van het bedrijf.
16:30
Terug op kantoor, check je nog even je mail en bereid je nog wat gesprekken voor morgen voor. Het was een productieve dag! Op naar huis.

Tijd voor een bakkie

Hé accountmanager! Wil jij de boer op en potentiële klanten vertellen over onze dienstverlening? Zit jij bij de klant aan tafel vanuit gelijkwaardigheid? Ben jij tot slot sociaal en nuchter? Dan ben jij het visitekaartje waar wij naar op zoek zijn voor Jep Marketing. We zijn een informeel, groeiend en jong bedrijf, met oog voor elkaar! Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze groei? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verfrissende ideeën en horen er graag meer over in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Spreken we je snel?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Stefan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Stefan een WhatsApp op 06 of mail naar stefan@jepmarketing.nl.